Havpadlerne Færders sommertur 2024

Icon paddles

Lillenes Rorbuer, Smøla

Fredag 28. juni til fredag 5. juli 2024

Havpadlerne Færders sommertur for 2024 går til Smøla på Nordmøre. Smøla har en vakker skjærgård og er kjent som et fantastisk område for padlere. Vi har reservert 20 plasser på Lillenes Rorbuer nord på øya.

Arrangementskomite: Knut Kjelsås og Lars Hoff.

Krav til deltakelse

Turen er for aktive medlemmer i Havpadlerne Færder. Vi krever at deltakerne har vært med på klubbens fellesturer i løpet av våren, spesielt på noen søndagsturer. Deltakerne må kunne gjennomføre dagsturer på rundt 20 km i jevn fart på 5 km/t, med moderate bølger og litt vind. Vi anbefaler at alle har gjennomført padleforbundets Teknikkurs i havpadling.

Ta gjerne kontakt med arrangørene dersom du er i tvil om du bør være med.

Vi har plass til 20 deltakere. Dersom vi får flere påmeldinger enn vi har plass til, kan vi gi forrang til godkjente turledere for å sikre at vi kan ta godt vare på gruppa.

Se ellers HMS for deltakere på arrangement i regi av Havpadlerne Færder for regler som gjelder på klubbens arrangementer.

Padlingen

Vi planlegger en fellestur hver dag. Mye av padlingen vil foregå inne i skjærgården, men det er kort vei ut til åpent hav. Været på Vestlandet endrer seg fort, også midt på sommeren. Turene tilpasses været, men vi må regne med å møte noen bølger og jobbe litt i motvind. Pass på å få nok trening før turen!

Vi skal bo i et padleeldorado med en nydelig skjærgård og storhavet rett utenfor. Vi kan starte rett ved der vi bor, men for å oppleve mer av området kan vi også legge noen turer der vi må kjøre et lite stykke først.

Ta en titt på referatene fra tidligere turer, der får du et inntrykk av hva du kan vente.

Det er selvfølgelig mulig å stå over padlingen en dag eller to og for eksempel gå en tur, eller kanskje også ta med en sykkel.

  • 00dager igjen

Betaling

Arrangementet er basert på selvkost og selvhusholdning. Prisen er estimert til omtrent 2500 kr pr. deltaker for hele uka, av dette må 1000 kr betales som forskudd ved påmelding. Prisen dekker overnatting på Lillenes Rorbuer inkludert sengetøy, håndklær, og utvask. Alt annet, som mat og transport, ordnes av hver enkelt, men avtal gjerne felles kjøring og matinnkjøp med andre deltakere. Vi planlegger å arrangere minst en felles middag i løpet av oppholdet.

Påmelding

Send påmelding til Knut Kjelsås. Du vil da få informasjon om innbetaling.