Kommende arrangementer      

mai 23
mai 30
jun 06
jun 13
jun 20
jun 27
jul 04
jul 11
jul 18
jul 25

Påmelding

Turer med Havpadlerne Færder er gratis, men vi ønsker at deltakerne registrerer seg i Spond.

Torsdagsturer og lørdagsturer

Hver torsdag mars til oktober - Annenhver lørdag november til mars

Torsdagsturene er de letteste turene våre. De er omtrent 10 km lange, varer rundt 3 timer, og legges til rolige farvann. På hver tur er det satt opp minst en ansvarlig turleder. Vi møtes ved Kajakknaustet på Fjærholmen og er klare til å starte klokka 18. I den første torsdagpadlingen i månedene mai til september er det lagt inn teknikktrening og redningsøvelser.

Fra november til mars erstattes torsdagsturene av lørdagsturer. Vi oppfordrer spesielt ferske vinterpadlere til å komme på disse, men alle er selvfølgelig velkomne. Turene går annenhver lørdag, i de helgene vi ikke har søndagstur.

Torsdags- og lørdagsturene er et ypperlig tilbud for ferske padlere og andre som ønsker å komme inn i miljøet. Her kommer det alltid noen erfarne padlere som kan gi tips og råd.

Alle turene våre krever Grunnkurs Havpadling.

Søndagsturer og helgeaktiviteter

Annenhver søndag hele året

Søndagsturene er litt mer krevende. De arrangeres annenhver søndag hele året. Startstedet varierer, vi møtes oftest et sted på Nøtterøy eller Tjøme og padler ut i Færder Nasjonalpark. 

En typisk søndagstur er rundt 20 km lang og varer fra klokka 10 til klokka 16. Hver tur er satt opp med en turleder som planlegger ruta og bestemmer hvor og når vi møtes. Turlederen kan også beskrive krav til deltakelse og hva turen vil inneholde.

Søndagsturen  kan erstattes av en helgetur med overnatting i telt på en av øyene i Færder Nasjonalpark. 

Andre aktiviteter

Færder Nasjonalpark er et fantastisk område for kajakkpadling. Men en gang i blant kan det være morsomt å se andre andre steder også. Det hender derfor at vi drar litt lengre, som til Sørlandet eller Bohuslän. 

På sommeren har vi tradisjon for en ukelang fellestur til et sted på Vestlandet eller i Midt-Norge.

På vinteren har vi teknikktrening i basseng hver tirsdag.

Referat fra tidligere turer

Vi har vært på mange turer i årenes løp. Her har vi lagt ut korte referater fra noen av dem. Vi håper også det kan tjene som inspirasjon for egne turer.

Sikkerhet

Det skal være trygt og trivelig å være med på aktiviteter i Havpadlerne Færder, uansett nivå. Vi oppfordrer alle deltakere på klubbaktiviteter til å sette seg inn i HMS-reglene våre.

Dersom det skulle oppstå en uønsket hendelse på et arrangement i Havpadlernes regi, kan den rapporteres til styret på avviksskjemaet vårt.