Salgsbetingelser for kjøp over internett

Disse salgsbetingelsene gjelder for salg av kurs, workshops, medlemskap, varer og tjenester gjennom Havpadlerne Færder over nettet. Salgsbetingelsene utgjør, sammen med din bestilling, det samlede salgsgrunnlaget for kjøpet.

Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og ehandelsloven.

1. Partene

Selger er Havpadlerne Færder, havpadlerne@gmail.com, org.nr 996878872, og betegnes i det følgende som selger/selgeren.

Kjøper er person/organisasjon/firma som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

2. Pris

Den oppgitte prisen for varen eller tjenesten er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære.

3. Avtaleinngåelse

Din bestilling er bindende når bestillingen og betalingen er gjennomført. Kjøp må betales før plassen din på kurs er sikret.

Avtalen er likevel ikke bindende hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

4. Betalingen

Alle produkter kjøpt av Havpadlerne Færder via nettet skal betales via den betalingsløsningen som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken.

5. Levering

Levering av varen fra selgeren til kjøperen skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken.

6. Angrerett

Retten til å reklamere på kurs/tjenester er annerledes enn ved kjøp av produkter. Her ligger en egenrisk for kjøperen. Angrerett gjelder ikke for påmelding til medlemskap, kurs, eller workshops.

7. Personopplysninger

Havpadlerne Færder behandler i utgangspunktet bare personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.
Dine personopplysninger blir bare utlevert til andre når du har samtykket i utleveringen, eller når det er nødvendig for at vi skal få gjennomført avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfeller. Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss.

Oppdatert 22.06.2021