Laster Arrangementer
Padlere på søndagstur. Havpadlerne Færder

Søndagstur

21.04.2024 kl 10:30 - 16:00

Velkommen til søndagstur 21.april. Vi møtes på Torødstranda og er padleklare kl.10.30. Turen blir ca 18 – 20 km, med en god matpause på et lunt sted. Tilbake ca kl.16.00.

Vakre og lunefulle april betyr at været kan skifte fort, så padleruta bestemmes på stranda. Det er fortsatt kaldt i vannet, tørrdrakt er påkrevd. Husk lue, votter/hansker, solkrem, ekstra skift, mat og drikke, samt noe å sitte på.

Ta kontakt med turleder om det er noe du lurer på. Håper vi får en flott tur med sol, padleglede og godt fellesskap 🌞

Hilsen Åse (tlf 92213615)


Søndagsturene er litt mer krevende enn torsdagsturene og passer for de som har litt erfaring. De arrangeres annenhver søndag hele året. Startstedet varierer, vi møtes oftest et sted på Nøtterøy eller Tjøme og padler ut i Færder Nasjonalpark. Søndagsturene kan legges til litt mer krevende farvann enn torsdagsturene.

Søndagsturene varierer i lengde. En typisk tur kan være rundt 20 km lang og vare fra rundt klokka 10 til klokka 16. Hver tur er satt opp med en ansvarlig turleder som planlegger ruta og bestemmer hvor og når vi møtes. Turleder vil også beskrive spesielle krav til deltakelse og hva turen vil inneholde.

På denne tida av året er det kaldt i vannet og tidlig mørkt. Fra oktober til april må alle deltakere på fellesturer bruke tørrdrakt og ellers kle seg etter forholdene. Husk spesielt varme hansker og lue.

Ta gjerne kontakt med turleder dersom du har lyst til å bli med og er usikker på noe.

Spond         Facebook

Share This Event

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Detaljer

Dato:
21.04.2024
Tid
10:30 - 16:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Torødstrada
5CFX+H53 Færder
Nøtterøy,
+ Google-kart

Arrangør

Åse Svensson
Telefon
922 13 615