Laster Arrangementer
Padlere på søndagstur. Havpadlerne Færder

Søndagstur

17.09.2023

Søndag 17.9 blir det padletur på andre siden av Oslofjorden med HPF. Vi tar turen sørover fra Engelsviken, vest for Hankø, med matpause med på Flatskjæra, før vi runder Strømtangen fyr og inn i Dammen. Vi vil gå øst for Hankø, når vi går nordover. Padleturen blir på ca 34 km. Planen er å være tilbake før kl 17:30 med en gjennomsnittlig rolig fart på 5,2 km/t og gode pauser. Denne turen tilsvarer tur rundt Tjøme.

Det er meldt om 6 m/s først fra nord og så fra sør med sol. Det er for tiden 16 grader i sjøen.

Vi kan sette kajakkene i sjøen ved Mariusbakken 65, 1628 Engelsviken. Bilene kan vi parkere ved Johnseveien 4, 1628 Engelsviken

Klar på sjøen kl 10:15.

Jeg har plass til 1 person med kajakk fra Horten i min bil. Jeg er på Linden Park, ved innkjøring til Bastøyfergen i Horten, kl 8:15, og tar Bastøyfergen fra Horten kl 08:45. Det er fint med litt felles transport.

Dette blir en god padleopplevelse

Turleder Geir Grifftun, Tlf 909 68 945


Søndagsturene er litt mer krevende enn torsdagsturene og passer for de som har litt erfaring. De arrangeres annenhver søndag hele året. Startstedet varierer, vi møtes oftest et sted på Nøtterøy eller Tjøme og padler ut i Færder Nasjonalpark. Søndagsturene kan legges til litt mer krevende farvann enn torsdagsturene.

Detaljer om ukas tur legges ut noen dager på forhånd på Facebook-sidene våre.

Søndagsturene varierer i lengde. En typisk tur kan være rundt 20 km lang og vare fra rundt klokka 10 til klokka 16. Hver tur er satt opp med en ansvarlig turleder som planlegger ruta og bestemmer hvor og når vi møtes. Turleder vil også beskrive spesielle krav til deltakelse og hva turen vil inneholde.

Ta gjerne kontakt med turleder dersom du har lyst til å bli med og er usikker på noe.

Havpadlerne Færder bruker Spond til påmelding til turer. Meld deg inn i gruppa vår her: Havpadlerne Færder på Spond 

Share This Event

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Detaljer

Dato:
17.09.2023
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Engelsviken
Mariusbakken 65,
Engelsviken, 1628 Norge
+ Google-kart

Arrangør

Geir Grifftun
Telefon
909 68 945