Laster Arrangementer
Padlere på søndagstur. Havpadlerne Færder

Søndagstur

11.02.2024 kl 10:30 - 15:30

Søndag 11.2.2024 padler vi fra Svelvikstrand kl 10:30 og er tilbake kl 15:30. Den rolige padleturen blir 15-18 km. Ifølge kjentfolk så skal det nå være mulig å parkere her. Dette blir en fin vinter padledag. Det er meldt om 7 m/s fra Nord, -3 grader i luften, lett skyet. Det er for tiden 1 grad i sjøen. På et egnet sted tar vi matpause. Ha på tørrdrakt med nødvendig ull under, en god lue, noe på hender og føtter som tåler vann og ikke blir kaldt. Ta med ekstra skift, mat og varm drikke. En tykk jakke, ekstra lue, votter, noe å sitte og en pinne til bålet på til matpausen er også bra å ha med.

Ta gjerne kontakt på telefon 909 68 945 (Geir) om noe er uklart.

Turledere er Geir og Kyrre

Påmelding på Spond


Søndagsturene er litt mer krevende enn torsdagsturene og passer for de som har litt erfaring. De arrangeres annenhver søndag hele året. Startstedet varierer, vi møtes oftest et sted på Nøtterøy eller Tjøme og padler ut i Færder Nasjonalpark. Søndagsturene kan legges til litt mer krevende farvann enn torsdagsturene.

Detaljer om ukas tur legges ut noen dager på forhånd på Spond.

Søndagsturene varierer i lengde. En typisk tur kan være rundt 20 km lang og vare fra rundt klokka 10 til klokka 16. Hver tur er satt opp med en ansvarlig turleder som planlegger ruta og bestemmer hvor og når vi møtes. Turleder vil også beskrive spesielle krav til deltakelse og hva turen vil inneholde.

På denne tida av året er det kaldt i vannet og tidlig mørkt. Fra oktober til april må alle deltakere på fellesturer bruke tørrdrakt og ellers kle seg etter forholdene. Husk spesielt varme hansker og lue.

Ta gjerne kontakt med turleder dersom du har lyst til å bli med og er usikker på noe.

Spond         Facebook

Share This Event

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Detaljer

Dato:
11.02.2024
Tid
10:30 - 15:30
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Svelvikstranda
59 08 03.7N 10 22 48.2E + Google-kart

Arrangører

Geir Grifftun
Kyrre Meyer Lugg