Laster Arrangementer
Deltakere på Grunnkurs Havpadling

Grunnkurs Havpadling – Familiekurs

12.08.2023 kl 10:00 - 13.08.2023 kl 18:00

Velkommen til familiekurs! Dette er et kurs spesielt tilpasset familier. Her er det tenkt at man skal melde seg på i par eller grupper. Barn og forelder, eller nevø og tante. Pensumet blir som et vanlig grunnkurs, men kurset er tilpasset barnas aktivitesbehov og forutsetninger. Vi har en mor og hennes datter som hovedinstruktører og vil komme med gode tips og løsninger for å padle med barn.

Velkommen til en trygg og inspirerende praktisk opplæring i padlingens mange muligheter.

Havpadlerne Færder tilbyr entusiastiske og trygge instruktører og padlingen foregår i flotte omgivelser, midt i Færder Nasjonalpark. Kurset går lørdag og søndag (10.00-18.00) begge dagene. Oppmøte på Fjærholmen (nærmeste nabo til Fjærholmen familiecamping) på Nøtterøy. Mulighet for å låne kajakk/utstyr. På dette kurset er utstyr gratis. Havpadlerne Færder legger stor vekt på sikkerhet og et godt sosialt miljø. Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på, eller bare for en motiverende prat. Når du melder deg på kurset tar vi kontakt med deg for å bekrefte kurset, og du vil få detaljert informasjon om oppmøte, bekledning og andre tips for en herlig kurshelg. Se www.havpadlerne.com for mer informasjon om kurset. Medlemmer i HPF kan leie kajakker og utstyr til dagsturer (lett tilgjengelig fra vårt Kajakknaust på Fjærholmen).

Pris for Grunnkurset er 2250 kr for voksen og 1125 kr for barn/ungdom, inkludert medlemskap i Havpadlerne Færder ut det året som kurset er tatt. Gjennomført kurs gir Våttkort fra Norges Padleforbund, som ofte er en forutsetting for å delta på organiserte turer og leie av kajakker.

Påmelding (vaattkort.no)

Share This Event

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Detaljer

Start:
12.08.2023 kl 10:00
Slutt:
13.08.2023 kl 18:00
Kategorier for Arrangement:
,
Hjemmeside:
https://vaattkort.no/Event/11206

Sted

Fjærholmen, Kajakknaustet
59 13 22.6 N, 10 27 48.8 E + Google-kart

Arrangører

Danielle Michelle Loiselle
Ole Magnus Svanevik
Alva Svanevik