Laster Arrangementer
Padlere på søndagstur. Havpadlerne Færder

Søndagstur

29.10.2023 kl 10:00 - 17:00

Søndag den 29.10 blir det søndagstur. Turen går i Helgeroa fjorden. Det er et flott padle området, mye av turen går i skjermet område.
Værmelding ser ut til og gi oss noen utfordringer, men det kan rette seg frem til søndagen. Detaljer om turen tar vi når værmeldingen er sikker.

Turens lengde 15 – 25 km og turen vil bli tett på land og i rolig tempo.

Det er kalt i vannet så tørrdrakt skal brukes. Husk ekstra med varmt tøy og en pinne til bålet.


Søndagsturene er litt mer krevende enn torsdagsturene og passer for de som har litt erfaring. De arrangeres annenhver søndag hele året. Startstedet varierer, vi møtes oftest et sted på Nøtterøy eller Tjøme og padler ut i Færder Nasjonalpark. Søndagsturene kan legges til litt mer krevende farvann enn torsdagsturene.

Detaljer om ukas tur legges ut noen dager på forhånd på Facebook-sidene våre.

Søndagsturene varierer i lengde. En typisk tur kan være rundt 20 km lang og vare fra rundt klokka 10 til klokka 16. Hver tur er satt opp med en ansvarlig turleder som planlegger ruta og bestemmer hvor og når vi møtes. Turleder vil også beskrive spesielle krav til deltakelse og hva turen vil inneholde.

På denne tida av året er det kaldt i vannet og tidlig mørkt. Fra oktober til april må alle deltakere på fellesturer bruke tørrdrakt og ellers kle seg etter forholdene. Husk spesielt varme hansker og lue.

Ta gjerne kontakt med turleder dersom du har lyst til å bli med og er usikker på noe.

Spond         Facebook

Share This Event

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Detaljer

Dato:
29.10.2023
Tid
10:00 - 17:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Helgeroa Marina
XVV4+JQ
Helgeroa, 3295
+ Google-kart

Arrangør

Reidar Adler Hansen