Kurs

Icon paddles

Våre neste kurs

There is no Event

Vil du begynne å padle eller har du padlet en stund og vil lære mer? 

Vi har dyktige instruktører som arrangerer kurs hele sommersesongen. Vi arrangerer grunnkurs, teknikkurs og aktivitetslederkurs i havpadling, der vi følger Norges Padleforbunds våttkortstige. I tillegg arrangerer vi flere interne kurs, som  padling i bølger, navigasjon, vinterpadling og rullekurs.

Etter å ha gjennomført grunnkurs hos oss, kan du melde deg inn gratis som medlem hos oss resten av året. Du får da tilgang til å leie kajakker og annet utstyr. For de som har padlet en stund arrangerer vi teknikkurs og aktivitetslederkurs .

Hvilke kurs passer for meg?

Grunnkurs passer for deg som aldri har sittet i en kajakk før eller som har padlet litt før, men aldri tatt noe kurs.

Teknikkurs passer for deg som har tatt grunnkurs og har padlet litt og som vil videreutvikle deg som padler ved å lære nye teknikker og bli en bedre padler.

Passer padling for meg?

Padling passer nær sagt for alle. Det er helse i hvert åretak. Vi ser at flere og flere godt voksne ser verdien i å padle kajakk. Det å sitte i en kajakk som glir stille fram ved hjelp av din egen motor gjør godt både for fysisk og mental helse.

  • Stille vann
  • Brott og surf
  • Godværspadlere
  • Vinterpadling
  • Overnattingsturer
  • Sosialt/padle sammen med andre
  • Mange muligheter

Er det dyrt å padle?

Man trenger ikke å blakke seg helt for å ha godt nok utstyr til å padle kajakk. Som kurselev hos oss får du også muligheten til å melde deg gratis inn som medlem ut det året du tar kurs. Du vil da kunne leie det du trenger av utstyr for å padle (kajakk, åre, flytevest og spruttrekk). Du får mulighet til å prøve flere forskjellige kajakker før du eventuelt kjøper din egen.