Kommende arrangementer      

Påmelding til turer

Turer med Havpadlerne Færder er gratis for medlemmer av klubben, men vi ønsker at deltakerne registrerer seg. Vi bruker Spond til deltakerregistrering, meld deg inn i gruppa vår på her: Havpadlerne Færder på Spond 

Torsdagspadling

Hver torsdag hele året

Torsdagsturene er de letteste turene våre. De er omtrent 10 km lange, varer rundt 3 timer, og legges til rolige farvann. På hver tur er det satt opp minst en ansvarlig turleder. Vi møtes på Fjærholmen og er klare til å starte padlingen klokka 18. I den første torsdagpadlingen i månedene mai til september er det lagt inn teknikktrening og redningsøvelser.

Torsdagspadlingen er for medlemmer i Havpadlerne Færder og krever Grunnkurs Havpadling. Torsdagsturene er et ypperlig tilbud for ferske padlere og andre som ønsker å komme inn i miljøet. Her kommer det også alltid noen erfarne padlere som kan gi tips og råd.

Søndagsturer og helgeaktiviteter

Annenhver søndag hele året

Søndagsturene er litt mer krevende enn torsdagsturene. De arrangeres annenhver søndag hele året. Startstedet varierer, vi møtes oftest et sted på Nøtterøy eller Tjøme og padler ut i Færder Nasjonalpark. 

Søndagsturene varierer i lengde, men en typisk tur er rundt 20 km lang og varer fra klokka 10 til klokka 16. Hver tur er satt opp med en ansvarlig turleder som planlegger ruta og bestemmer hvor og når vi møtes. Turleder kan også beskrive krav til deltakelse og hva turen vil inneholde.

Enkelte helger erstattes søndagsturen av en helgetur med overnatting i telt. Helgeturene kan legges til øyene i Færder Nasjonalpark, men det hender også at vi drar litt lengre, som til Sørlandet eller Sverige.

Referat fra tidligere turer

Vi har vært på mange turer i årenes løp. Her har vi lagt ut korte referater fra noen av dem. Vi håper også det kan tjene som inspirasjon for egne turer.

Vis referater

Andre aktiviteter

Færder Nasjonalpark er et fantastisk område for kajakkpadling. Men en gang i blant kan det være morsomt å se andre andre steder også. På sommeren har vi tradisjon for en ukelang fellestur til et sted på Vestlandet eller Midt-Norge.

På vinteren har vi ukentlige teknikktreninger i basseng.

Sikkerhet

Det skal være trygt og trivelig å være med på aktiviteter i Havpadlerne Færder, uansett nivå. Vi oppfordrer alle deltakere på klubbaktiviteter til å sette seg inn i HMS-reglene våre.

Dersom det skulle oppstå en uønsket hendelse på et arrangement i Havpadlernes regi, kan den rapporteres til styret på avviksskjemaet vårt.