Kommende arrangementer

aug 12
12.08.2022 - 14.08.2022
Helgetur til svenskekysten
aug 18
18:00 - 21:00
Torsdagspadling
aug 21
Hel dag
Søndagstur
aug 25
18:00 - 21:00
Torsdagspadling
sep 01
18:00 - 21:00
Torsdagspadling med teknikktrening og redningsøvelser
sep 04
Hel dag
Søndagstur
sep 08
18:00 - 21:00
Torsdagspadling
sep 15
18:00 - 21:00
Torsdagspadling
sep 18
Hel dag
Søndagstur
sep 22
18:00 - 21:00
Torsdagspadling
sep 29
18:00 - 21:00
Torsdagspadling
okt 02
Hel dag
Søndagstur
okt 06
18:00 - 21:00
Torsdagspadling
okt 13
18:00 - 21:00
Torsdagspadling
okt 16
Hel dag
Søndagstur

Torsdagspadling

Hver torsdag i sommersesongen

Torsdagsturene er de letteste turene våre. De arrangeres hver uke i sommerhalvåret, fra april til oktober. Vi møtes på Fjærholmen og er klare til å starte padlingen klokka 18. Torsdagsturene er omtrent 10 km lange, varer rundt 3 timer, og legges til rolige farvann. På hver tur er det satt opp minst en ansvarlig turleder.  

Torsdagspadlingen er for medlemmer i Havpadlerne Færder. Turene krever Grunnkurs Havpadling eller tilsvarende padlekompetanse. Torsdagsturene er et ypperlig tilbud for ferske padlere og andre som ønsker å komme inn i miljøet. Her kommer det også alltid noen erfarne padlere som kan gi tips og råd.

Detaljer om ukas tur legges ut noen dager på forhånd på Facebook-sidene våre.

Søndagsturer og helgeaktiviteter

Annenhver søndag hele året

Søndagsturene er litt mer krevende enn torsdagsturene og passer for de som har litt erfaring. De arrangeres annenhver søndag hele året. Startstedet varierer, vi møtes oftest et sted på Nøtterøy eller Tjøme og padler ut i Færder Nasjonalpark. Søndagsturene kan legges til litt mer krevende farvann enn torsdagsturene. Søndagsturene varierer i lengde. En typisk tur kan være rundt 20 km lang og vare fra rundt klokka 10 til klokka 16. Hver tur er satt opp med en ansvarlig turleder som planlegger ruta og bestemmer hvor og når vi møtes. Turleder vil også beskrive spesielle krav til deltakelse og hva turen vil inneholde. Enkelte helger erstattes søndagsturen av en lengre helgetur med overnatting, oftest i egne telt. Disse helgeturene kan legges til øyene i Færder Nasjonalpark, men det hender også at vi drar litt lengre, som til Sørlandet eller Sverige. Informasjon om søndagsturene legges ut noen dager på forhånd på Facebook-sidene våre.

Referat fra tidligere turer

Vi har vært på mange turer i årenes løp. Her har vi lagt ut korte referater fra noen av dem. Dette kan gi et inntrykk av hva vi driver med, og vi håper også det kan tjene som inspirasjon for egne turer.

Vis referater

Andre aktiviteter

I tillegg til torsdags- og søndagsturer arrangerer vi også turer med kajakk og telt andre steder, både i Norge og i utlandet. På sommeren prøver vi hvert år å få til en ukelang fellestur til et sted på norskekysten, gjerne Vestlandet eller Midt-Norge. På vinteren har vi ukentlige teknikktreninger i basseng. Informasjon legges inn i aktivitetskalenderen og på Facebook-sidene våre.

Sikkerhet

Det skal være trygt og trivelig å være med på aktiviteter i Havpadlerne Færder. Vi legger vekt på sikker og trygg padling for alle, uansett nivå. Vi oppfordrer alle deltakere på klubbaktiviteter til å sette seg inn i HMS-reglene våre.

Dersom det skulle oppstå en uønsket hendelse på et arrangement i Havpadlernes regi, kan den rapporteres til styret på avviksskjemaet vårt.