Laster Arrangementer
Torsdagspadling i oktober

Torsdagspadling

29.09.2022 kl 18:00 - 21:00

Eyvin og Eivind inviterer til torsdagstur fra Fjærholmen, klare på vannet kl. 18. Det er meldt noe vind fra NØ, så vi prøver å finne en mest mulig skjermet rute. Ta gjerne med noen vedpinner. Satser på å finne morild på hjemturen. Velkommen!

Torsdagsturene er de letteste turene våre. De arrangeres annenhver uke fra februar til påske, deretter hver uke til utgangen av november. Vi møtes på Fjærholmen og er klare til å starte padlingen klokka 18. Torsdagsturene er omtrent 10 km lange, varer rundt 3 timer, og legges til rolige farvann. På hver tur er det satt opp minst en ansvarlig turleder.

Nå er det høst. Det begynner å bli kaldt i vannet og det blir tidlig mørkt. Husk varme klær, gjerne tørrdrakt, og ta med lykt til hjemturen.

Torsdagspadlingen er for medlemmer i Havpadlerne Færder, de krever Grunnkurs Havpadling eller tilsvarende padlekompetanse. Torsdagsturene er et ypperlig tilbud for ferske padlere og for alle andre som ønsker å komme inn i miljøet. Her kommer det også alltid noen erfarne padlere som kan gi tips og råd. Ta gjerne kontakt med turleder dersom du har lyst til å bli med og er usikker på noe

Share This Event

  • Dette event har allerede funnet sted.

Detaljer

Dato:
29.09.2022
Tid
18:00 - 21:00
Kategorier for Arrangement:
,
Hjemmeside:
https://fb.me/e/1WFOnJsOS

Sted

Fjærholmen, Kajakknaustet
59 13 22.6 N, 10 27 48.8 E + Google-kart

Arrangør

Eivind Kamfjord