Laster Arrangementer
Torsdagspadling ved Torgersøya

Torsdagspadling med teknikktrening og redningsøvelser

01.09.2022 kl 18:00 - 21:00
Velkommen til torsdagstur med teknikk og lek. Vi skal særlig ha fokus på framdriftstak. Det blir intervallpadling med raskere padling. Vi tar også imot ønsker fra deltakerne, og trener på alt fra redning til balanse og lek. Ta på klær til å bade i, samt tørt skift og varme klær. Selv om yr melder varm sol og lite vind, blir det litt kaldt om kvelden.
Planen er å ha pause på Haneflu.
Kanskje tar vi en liten pauseprat om hva som må til for å bli med på søndagsturene.
Det begynner å bli mørkt om kveldene, så husk lykt.
Vi er tilbake ca kl.21.
Velkommen!
Turledere: Maylen og Åse
Torsdagsturene er de letteste turene våre. De arrangeres annenhver uke fra februar til påske, deretter hver uke til utgangen av november. Vi møtes på Fjærholmen og er klare til å starte padlingen klokka 18. Torsdagsturene er omtrent 10 km lange, varer rundt 3 timer, og legges til rolige farvann. På hver tur er det satt opp minst en ansvarlig turleder.

Torsdagspadlingen er for medlemmer i Havpadlerne Færder, de krever Grunnkurs Havpadling eller tilsvarende padlekompetanse. Torsdagsturene er et ypperlig tilbud for ferske padlere og for alle andre som ønsker å komme inn i miljøet. Her kommer det også alltid noen erfarne padlere som kan gi tips og råd. Ta gjerne kontakt med turleder dersom du har lyst til å bli med og er usikker på noe

Share This Event

  • Dette event har allerede funnet sted.

Detaljer

Dato:
01.09.2022
Tid
18:00 - 21:00
Kategorier for Arrangement:
,
Hjemmeside:
https://fb.me/e/1Xq1uToFl

Sted

Fjærholmen, Kajakknaustet
59 13 22.6 N, 10 27 48.8 E + Google-kart

Arrangør

Åse Svensson