Laster Arrangementer
Søndagstur. Havpadlerne Færder

Søndagstur

04.09.2022 kl 10:00 - 16:00

Søndag 4. september er det tid for søndagstur igjen! Værmeldinga er ennå usikker, men ser foreløpig strålende ut, sol, mildt og lite vind. Foreløpig plan er å starte fra Fjærholmen og gå ut forbi Skjellerøya til Port Ami, kanskje helt ut til Vierskjæra dersom være tillater det. En liten avstikker til Ramsholmen er også mulig. Merk at planen kan endres og tilpasses værmeldinga.

Denne gangen vil vi spesielt invitere deg som har vært med på noen torsdagspadlinger, synes de går greit, og føler deg klar for litt større utfordringer. Søndagsturene utover høsten byr på nydelige opplevelser i den vakre skjærgården vår, til steder som er utenfor rekkevidde for torsdagsturene. Turen på søndag blir omtrent dobbelt så lang som en torsdagstur, vi blir ute omtrent dobbelt så lenge, vi tar gode pauser, og dersom værmeldinga holder blir det rolig sjø.

Turleder: Lars Hoff. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

—–

Søndagsturene er litt mer krevende enn torsdagsturene og passer for de som har litt erfaring. De arrangeres annenhver søndag hele året. Startstedet varierer, vi møtes oftest et sted på Nøtterøy eller Tjøme og padler ut i Færder Nasjonalpark. Søndagsturene kan legges til litt mer krevende farvann enn torsdagsturene.

Søndagsturene varierer i lengde. En typisk tur kan være rundt 20 km lang og vare fra rundt klokka 10 til klokka 16. Hver tur er satt opp med en ansvarlig turleder som planlegger ruta og bestemmer hvor og når vi møtes. Turleder vil også beskrive spesielle krav til deltakelse og hva turen vil inneholde.

 

Share This Event

  • Dette event har allerede funnet sted.

Detaljer

Dato:
04.09.2022
Tid
10:00 - 16:00
Kategorier for Arrangement:
,
Hjemmeside:
https://fb.me/e/6F17xlIWr

Sted

Fjærholmen, Kajakknaustet
59 13 22.6 N, 10 27 48.8 E

Arrangør

Lars Hoff
Telefon:
958 04 478
E-post:
larshoff1@gmail.com