Kurs

Normalt går Grunnkurs og Teknikkurs fra klokka 10.00-18.00 på lørdag og søndag. Introkurs starter klokka 18.00.Det er viktig at du oppgir korrekt og fullstendig informasjon når du melder deg på – fordi det er disse dataene som blir lagret som din kontaktadresse i Norges Padleforbund og i medlemslistene til Havpadlerne Tønsberg. Alle våre kurs kvalifiserer deg til Våttkortstigen i Norges Padleforbund, og du får kort med oblat som bl.a. gjør at du kan leie utstyr og delta på turer der det kreves dokumentert padlekompetanse.

 Klikk her for liste med kurs som tilbys akkurat nå

Introkurset er for deg som vil teste padling på en hyggelig ettermiddagstur og ikke ønsker å gå direkte på et Grunnkurs (500kr)

Grunnkurset er riktig valg for deg som er fersk padler eller deg som er litt trent og ønsker å få grundig opplæring over to dager (2000kr)

Teknikkurs er for deg som har padlet minst en sesong og vil utvikle dine tekniske ferdigheter (2000kr)

Aktivitetslederkurs er for deg som har padlet minst to sesonger, og som ønsker å bli trygg på å lede turer for grupper, samt være instruktør på Introkurs og Grunnkurs.  (2000kr).

Og det viktigste – på alle våre kurs har vi som mål at alle skal ha det moro mens de utvikler seg til trygge, kompetente og sosiale padlere!

Hvis du har spørsmål, kontakt gjerne Eyvin Bjørnstad (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 4825 5956) eller Dag Sverre Lu-ndh (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 9201 3588)

 Her er kursene som tilbys akkurat nå: