North Shore Atlantic Rød

21. North Shore Atlantic LV

From: 130,00 kr

Liten havkajakk i plast. Kajakken har senkekjøl (skeg).

Kategori:

Beskrivelse

Fra forhandleren, Eian Fritid AS:

North Shore Atlantic LV (Low Volume) er en stabil, «lettpadlet», sjøsterk og brukervennlig kajakk. En kajakk som passer for nybegynneren og samtidig et veldig godt alternativ for de mer erfarne. North Shore Atlantic LV egner seg godt til dags- og helgeturer. Denne modellen har de samme unike egenskapene som de andre kajakkene i Atlantic serien. Den er imidlertid en forholdsvis kort og spesielt egnet for mindre og medium store personer. Dette er en turkajakk av høy kvalitet som man kan nyte fra første åretak og ha glede av gjennom hele karrieren.

Et gjennomtenkt design og engelsk håndverk på sitt beste. North Shore Atlantic LV er produsert i 3-lags polyetylen plast. Kajakken er rotasjonsstøpt, rotational molded. Denne produksjonsmetoden gir et er stivt og robust skrog som vrir seg lite. Kajakken har et svakt V-formet tverrsnitt med myke kanter. Dette gir stor primær- og sekundærstabilitet. Bredden og sideprofilen gjør kajakken lett å svinge når den kantes.er produsert i 3-lags polyetylen. Kajakken er RM (Rotational Molded), rotasjonsstøpt. Denne produksjonsmetoden gir et er stivt og robust skrog som vrir seg lite. Kajakken har et svakt V-formet tverrsnitt med myke kanter. Dette gir stor primær- og sekundærstabilitet. Bredden og sideprofilen gjør kajakken lett å svinge når den kantes.

Setet er komfortabelt. Kajakken har to skott og god lastekapasitet. Ett skott fremme med rund luke og ett bak med oval luke. I tillegg er det en lett tilgjengelig dagluke rett bak setet. Kajakken har lårstøtter, justerbare fotstøtter og en betjeningsvennlig senkekjøl. Senkekjølen sikrer stabilitet og bidrar til at kajakken blir lettere å håndtere ved vind, strøm, punkt til punkt padling og krysninger. En fin detalj er kompass-krybben som er plassert på fordekket. Sikkerhet er vektlagt, kajakken har godt med dekksliner og strikk på for- og akterdekket. Dette er viktig ved behov for egen- og kameratredning.

Tilleggsinformasjon

Kajakk nr.

21

Produsent

North Shore Kayaks

Størrelse

Liten (LV – Low Volume)

Tilgjengelighet

Ikke tilgjengelig når det arrangeres kurs

Farge

Rød

Materiale

Plast

Padlerens vekt [kg]

40 til 100

Lengde [cm]

485

Bredde [cm]

55

Vekt [kg]

26

Styresystem

Senkekjøl (skeg)